LINA - LUX DS 5358

LINA - LUX (DØD 2000)

Efter at Grande desværre døde, var det jo lidt surt.  Vi havde stalden - hallen o.s.v. så vi måtte jo ud at finde en ny hest.
Valget faldt på en ældre hoppe fra Jørn Christoffersen i Hersom.
Hun var en stor mørkebrun hoppe med hvid blis efter Luxemburg, som jeg kunne huske fra mine unge dage i Århus Ridehal, hvor han kom til stævner.
Hun lignede sin far på en prik og var en rigtig rar hoppe. 

Det viste sig, at det ikke lige var sin sag at få hende i fol, men med hjælp fra Festigård, prøvede vi med Racing Ace.  Lux var en stor hoppe og måske det ville blive godt med lidt ædelt blod.  Vi vidste at hun kunne avle gode dressurheste, bl.a. havde fået Ferdinand H efter Faighter samt Famous efter samme hingst og de var rigtig gode dressurheste.  Hun havde også Freud H efter Frühling, som blev Grand Prix hest.

Det viste sig så i februar året efter, at Gunnar fandt 2 døde føl i boksen - der havde åbenbart været tvillinger og ingen af dem overlevede.
Nå, men vi prøver igen og så ville vi prøve med Racot.  Han boede tæt på os i Laurbjerg og denne gang lykkedes det i første forsøg.
At Søndergårds Fighter så vendte forkert og var halvdød ved folingen - det er ligemeget - vi fik et føl.  Mere følger under Fighter.

Siden det var sådan en succes, prøvede vi igen med Racot og hun blev i fol og alt var godt.  -  Indtil 14 dage før den forventede foling.  Vi var taget i byen og kigger selvfølgelig til hestene, da vi kommer hjem.  Og hvad ligger der i boksen....Det smukkeste hoppeføl - ligner sin mor på en prik, men er død - kvalt af hammen. ØV ØV ØV
Det kom Lux sig aldrig over, hun blev en meget frustreret hoppe og vi besluttede, at måske vi skulle prøve med en ny hoppe.  Det var synd at blive ved med at prøve og Lux var efterhånden 17 år gammel.

Overskrift 1

Lina-Lux - Fighter og Dodo. Forår 2000

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 18:26

Ok....søger også en Vallak....men skal være rød med aftegn...

...
25.03 | 15:23

Hejsa,
Nej hun er ikke til salg, medmindre der bydes så meget, at jeg ikke kan sige nej...
Hun skulle gerne være vores næste avlshoppe

...
25.03 | 13:54

Hej kan se du har en plag til salg....der løber en rød på videoen også ...er den også til salg? Kh lisbeth Pedersen

...
08.09 | 14:43

Hejsa
Nej lyder ikke som en fra vores familie, desværre..👍🏻

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE