SØNDERGÅRDS FIGHTER

SØNDERGÅRDS FIGHTER (DØD 2008)

Fighter blev født 29.03.1999.
Han var vores første føl og ventet med stor spænding.  Heldigvis havde vi lånt folingsalarm af Gunnar Bach, for ellers havde vi nok mistet både hoppe og føl. Da vandet var gået og der skulle begynde at ske noget - skete der bare ikke noget.  Lux var meget svedig og på et tidspunkt ringde vi så efter eksperten Gunnar Bach, som med det samme sagde, at vi skulle ringe efter dyrlægen, for noget var galt. 
Jeg tror at Peter Hjuler var her i løbet af et kvarter og efter meget arbejde, fik han omsidet hevet et stort brunt hingsteføl ud af Lux - føllet var halvdød og måtte have en spand koldt vand smidt i hovedet før han omsider trak vejret.
Men trods alle genvordigheder, fik vi ham levende og efter lidt ro på og gnubben med halm, kom han op og stå og fik diet hos sin mor.
Han havde ingen mén, pånær viste det sig, et skævt bagben. Det var dog ikke noget der generede ham og på efterfølgende følskue fik han 1 præmie - var vi stolte??
Igennem de år vi havde "mors basse" - han blev efterhånden en stor flot hest (lignede sin far Racot) -  blev han vores selskabshest, der bare nød livet og ikke mindst den mad der blev serveret.
Vi solgte ham da han var ca 8 år gammel til Line Friis i Hornslet, der nåede at have ham i et års tid, hvor det viste sig at han kunne været blevet en fantastisk dressurhest.  Lærenem, lydig og godt gående, men desværre blev hans ene bagben også hans død.  Der kom noget med leddet, som kun kunne holdes nede og ikke kureres, så Line valgte at aflive ham.
Det var synd - både for Line og også for Basse, men selvfølgelig skulle han ikke have ondt og have indsprøjtninger hver måned.
Fighter til følskue på Vilhelmsborg - sommer 1999

Overskrift 1

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 18:26

Ok....søger også en Vallak....men skal være rød med aftegn...

...
25.03 | 15:23

Hejsa,
Nej hun er ikke til salg, medmindre der bydes så meget, at jeg ikke kan sige nej...
Hun skulle gerne være vores næste avlshoppe

...
25.03 | 13:54

Hej kan se du har en plag til salg....der løber en rød på videoen også ...er den også til salg? Kh lisbeth Pedersen

...
08.09 | 14:43

Hejsa
Nej lyder ikke som en fra vores familie, desværre..👍🏻

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE