DODO DH 9900790

SOMMER 2016

Dodo er nu blevet 17 år og magtherredømmet er sluppet.
Hun har ingen føl mere og Hollywood har taget magten, men hun er godt tilpas og flytter sig bare når Holly kommer for tæt på.
Hun ser rigtig godt ud og man kan ikke se, at hun bliver en ældre dame.
Dodo - Sommer 2016 Nu 17 år gammel og still going strong

DODO

Dodo er født 26.03.1999

Efter beslutningen om at Lux måtte væk, begyndte vi at se os om efter en ny hoppe.  I første omgang fik vi øje på Dodo på Horse.Dk.  Vi ville have en ung hoppe på alder med Fighter, så de kunne hygge og lege sammen og så skulle der altså lidt ro på, efter al den turbulens med døde føl og heste.

Dodo er efter Donnergraf og med BH Romancier som morfar. Hun var ejet af Henning og Karen Rasmussen i Skanderborg og havde, iflg Gunnar Bach (GB fremover), en fremragende hoppestamme bag sig.
Så vi startede alle 3 ned for at se hende og hendes familie.  Dodo var en ualmindelig dejlig plag, hun var rolig, nysgerrig og fremfor alt meget tillidsfuld.  Vi så hende løs på folden og vi så hendes mor, mormor, moster o.s.v.
Den eneste bekymring GB havde, var at hun måske ikke blev en af de allerstørste hopper, men hun var ædel og alle de andre i stammen var meget store, så det så vi stort på og købte hende.
Hende og Basse hyggede sig og det var dejligt at hun var der, da Lux kom væk.  
Da hun blev 3 besluttede vi at sætte hende i fol og så få hende kåret året efter.  Jeg har altid været vild med Andiamo fra Ib Kirk, han var dog død, men der var frostsæd så det måtte vi prøve. Dodo tog dog ikke imod frostsæd og alternativt blev vi enige med Ib om at prøve Weltjunge istedet.  Også en dejlig hingst der kun bliver bedre og bedre med alderen.
Søndergårds Wesley blev født i juni 2003 og 1 måned efter var vi til Eksteriør kåring i Ålborg.
Michael Højgård skulle vise dem frem og han havde ikke set Dodo i et års tid, men mente at hun så godt ud.
Yes, vi fik vores første DH hoppe med 8 i helhed.  Var der måske nogle der var stolte!!!!

Dodo er nu 10 år gammel og har fået 3 føl - hun er desværre ikke i fol i år, men vi prøver igen til næste med BH Rush Hour.
Hun er en pragtfuld hoppe.  Elskeligheden selv, er ikke bange for noget og det ser ud til at hun nedarver det til sine føl.  Vi har fået hende redet til, men andet er det ikke blevet til.

Vi går og venter på at hendes mor kommer ud i nogle konkurrencer - iflg Henning skulle hun kunne starte Grand Prix nu og hvis det er tilfældet, så vil Dodo's mormor måske blive Elitehoppe og hvis og hvis....

26. JUNI 2010

Ja, så er Dodo afleveret hos dyrlæge Bollerup i Gjerlev.  Hun bliver insemineret i dag med Blue Hors Rush Hour og så må vi jo se.....  Om 11 måneder skulle der gerne ankomme et nyt lille føl...
Vi har valgt denne hingst for at få lidt fuldblod ind i stammen og han gør det jo fremragende på diverse stævne pladser, så mon ikke det skulle resultere i noget godt??

18. DECEMBER 2010

Ja, det blev jo lidt sent på året, at jeg fik opdateret dette afsnit.
Dodo blev desværre ikke i fol i år (igen).  Bollerup gjorde ellers alt hvad der stod i hans magt og der skal ingen klager lyde over ham.
Spurgte Esben fra Blue Hors, hvad grunden evt kunne være og som han sagde:  "Ligesom mennesker kan der forekomme ting hvor man bare ikke passer sammen" - det kan han have ret i og så må vi jo bare prøve med en anden hingst næste år.

Desværre Blue Hors, så bliver det nok ikke en af jeres hingste - har kig på Jørgen Steen's nyindkøb fra Holland.  Bliver spændende at se den i Herning.

JULI 2011

Ja, så er sommeren næsten gået og DODO ER I FOL.  Hun skal håndundersøges på mandag (2. august), men alt ser lovende ud.
Vi kørte over til Jørgen Steen med hende midt i maj og hun var i fol i første hug.
Hingsten der blev udvalgt er Dancing Hit.  Han er efter Uno Don Digeo og er en pragtfuld mørkebrun hingst, som også blev fløjhingst i Herning 2011.  Så nu er forhåbningerne høje. 
Højst sandsynligt bliver det så hendes sidste føl, for nu må det være Desirée's tur næste år.

Men under alle omstændigheder så er Jørgen Steen min helt og kan kun få rosende ord med på vejen. 
 
Sommeren 2009 - 10 år gammel

Overskrift 1

Dodo og Desirée - sommer 2009

Overskrift 1

Er de ikke smukke

Overskrift 1

MARTS 2012

Nu nærmer tiden sig, hvor vi skal til Herning og se på hingste.  Sådan et år går hurtigt og i år kan den kun gå for langsomt.  Ca den 23 april skulle vi gerne kunne byde velkommen til et nyt lille "familiemedlem".  Da skulle Dodo gerne nedkomme og vi er alle spændte...   Især efter at føllets far for nylig blev aflivet efter en hændelig ulykke, hvor han brækkede benet.
Dancing Hit er desværre ikke mere og nu må vi jo så se hvor mange gode afkom, som han nåede at få produceret.
Dodo er ved at få mave (langt om længe) - jeg syntes at hun var længe om det og var faktisk blevet nervøs for, om hun havde smidt det, men nu ser det lovende ud..
Dejlige Dodo

FRA KÅRING I ÅLBORG 2003

Kåring på Finstrupgård 2003 Helhed: 8

Overskrift 1

Smukke Dodo med sin fine nye krone på halsen.

2014

Nu er vi i foråret 2014 og Dodo er ikke i fol.   Dette er med vilje, da vi har besluttet, at hun ikke skal have flere føl.  Sidste føl hun fik var i sommeren 2012, hvor Dancing Don kom til verden. 
Hun har fået et hoppeføl og hun var en nøjagtig kopi af sin mor og bliver åbenbart heller ikke større end sin mor, så....Hun er så solgt og vi har købt en ny hoppe.

Nu skal Dodo så bare gå og hygge sig, og det går helt fint, bare hun får lov at bestemme...

Så hvis hun ikke bliver syg eller noget i den retning, så bliver hun her til hun er mæt af dage og selv falder bort....

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 18:26

Ok....søger også en Vallak....men skal være rød med aftegn...

...
25.03 | 15:23

Hejsa,
Nej hun er ikke til salg, medmindre der bydes så meget, at jeg ikke kan sige nej...
Hun skulle gerne være vores næste avlshoppe

...
25.03 | 13:54

Hej kan se du har en plag til salg....der løber en rød på videoen også ...er den også til salg? Kh lisbeth Pedersen

...
08.09 | 14:43

Hejsa
Nej lyder ikke som en fra vores familie, desværre..👍🏻

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE