SØNDERGÅRDS DESIRÈE. (Død 30-01-2018)

SØNDERGÅRDS DESIRÈE

Desirée er født 31.05.2008

Nå, men ifol skulle Dodo jo igen og Jørn Steen Jensen havde købt Don Diego.   Han var flot, langbenet og super godt gående.  Så i første forsøg fik han Dodo ifolet.  Jeg bad om et hoppeføl og det lovede han mig.

Denne gang folede Dodo først om natten (noget uvant) men det gik også efter planen og det var lige før at Gunnar blev gal på mig, for så spændt var jeg på at se om det var et hoppeføl.  DET VAR DET og en total kloning af sin mor.  Det eneste til forskel var nogle få hvide hår i panden.
Hun var kvik og var på benene lynhurtigt, så det var bare dejligt.
Engang i tidernes morgen passede jeg en hest i Århus Ridehal ved navn Desirée - hende var jeg meget glad for, så selvfølgelig skulle mit første hoppeføl hedde Desirée og det er så grunden til det navn.
Hun er nu 1½ år gammel og ligner stadig sin mor enormt.  Dog lidt bedre gående og ser også ud til at blive en del større end Dodo.
I sommer har hun været på græs i Øster Velling - Peter Hjuler mente at det var på tiden at hun kom fra sin mor, da Dodo ikke kunne finde ud af om hun skulle være i brunst eller lave mælk😉
Der er hun blevet opdraget af Brigitta - dejligt - og har endda været trukket op igennem byen til noget andet græs. 
Her vidunderet så - ca 1 måned gammel

Overskrift 1

Gunnar og Desirée er meget glade for hinanden..

AUGUST 2010

Ja, nu er Desirée så blevet lidt mere end 2 år gammel og hun er vist den klogeste hest vi kender.
Det vil man måske nok altid mene om sine egne dyr og sådan skal det være.  Men klog er hun nu...😀

Hun ligner stadig sin mor, både i sind og skind.  Dog viste hun her i sommer, at hun måske er lidt mere cool end så mange andre på hendes alder...

Dodo skulle for andet år prøves at sættes i fol og måtte så en tur op til Dyrlæge Bollerup i Gjerlev.  Problemet var bare, at så skulle Desirée gå alene - noget hun aldrig har prøvet før og Dodo kan ihvertfald slet ikke gå alene ( hun løber livet af sig selv).

Men vi var nødt til at prøve og lukkede hende på boksen imens vi kørte med Dodo.  Det havde hun taget forholdsvis roligt og da vi lukkede hende løs på folden, rendte hun rundt i ca 20 minutter og kaldte osv ,men så resignerede hun og begyndte at græsse stille og roligt.
Dodo var væk i 8 dage og der var overhovedet ingen problemer, så vi må konkludere at hun er en klog hest. 😉DECEMBER 2010

Nu er Desirée så ved at nærme sig sit 3 år og det bliver et spændende år for hende.  Vi vil nok vælge at sætte hende i fol og så skal hun også til Skærbæk for at rides til og gøres klar til kåring til efteråret.
Vi gør hvad vi kan for at opdrage hende, men det bliver trods alt noget andet at komme ud og blive trukket med hver dag osv..   Hun er jo en meget bestemt ung dame og har godt af at komme hjemmefra, er vi enige om  😉

Hvad angår hingst, så er vi noget i tvivl - det ville jo være oplagt at bruge noget i stil med Romanov, men et eller andet i mig værgrer sig.  Har istedet et godt øje til Jørgen Steens nye hingst efter Jazz - er meget spændt på at se den i Herning.  Måske også Rush Hour ville være et bud - nu må vi se???

JULI 2011

Nå, men Desirée kom altså ikke til kåring i år eller kom i fol.  Vi besluttede, at hun er for lille endnu.  Med et mål på ca. 1,62 mener vi, at hun har en bedre chance næste år.  Så hun går altå bare og hygger sig med sin mor.  Og det er noget hun kan lide, et rigtigt hyggedyr er hun - meget snakkesalig og kærlig hest.  Elsker når vi går ud i stalden eller på folden for at snakke med dem.

OKTOBER 2012

Ja, så kom tiden var inde til at få Desirée kåret.  Vi missede desværre sadelkåring i år, da vi fik sendt hende for sent i tilridning.  Hvor dum kan man være....😠
Hun var slet ikke klar og vi besluttede os så for at sende til til Eksteriørkåring på Fyn. 
Hun så hamrende godt ud, vi har jo ikke set hende i flere måneder, flettet, vasket og med fint hovedtøj på.
Spændende var det jo at se hvor høj hun var blevet og til vores glæde, blev hun målt til 1,63 cm.  Det var bare dejligt og på fast bund viste hun sig også OK.
I hallen var hun noget bange for nogle flag i øverste trediedel af banen, men hun fik da travet og galoperet en del!!!  Og så fik vi lov at vise hende i skridt, trukket med.

Der var så mange hopper i hendes hold, at de valgte at dele dem op og hun var i det hold, der skulle gå ud.  Første holdet gik alle i DS og så var vi jo spændte på, om det betød at resten gik i DH.  Det gjorde det heldigvis og Søndergårds Desirée er nu kåret i DH med 8 i helhed.
Ganske ligesom sin mor og deres karakterer er også omtrent ens.

Det var svært at få armene ned, men samtidig må vi også være realistiske og det ser ikke ud til, at hun vokser mere og hun er altså for lille.
Derfor har vi besluttet, at sætte hende til salg og så håbe på at hun kommer et sted hen, hvor hun vil få det godt og blive brugt til konkurrencer osv.


NOVEMBER 2012

Nu er vi så midt i november og Desirée er blevet solgt.

En sød pige fra Nordjylland forelskede sig i hende, og hun er nu på vej til Sulsted, hvor hun skal være dressurhest.
Hun har indtil nu været opstaldet i Rødekro hos Tenna Andreasen, hvor hun har udviklet sig hele tiden og er blevet en rigtig fin ridehest.  Tak for det....

Heldigvis kan vi følge hende stadigvæk og ønsker Marianne alt mulig held og lykke med Desirée.  😀

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 18:26

Ok....søger også en Vallak....men skal være rød med aftegn...

...
25.03 | 15:23

Hejsa,
Nej hun er ikke til salg, medmindre der bydes så meget, at jeg ikke kan sige nej...
Hun skulle gerne være vores næste avlshoppe

...
25.03 | 13:54

Hej kan se du har en plag til salg....der løber en rød på videoen også ...er den også til salg? Kh lisbeth Pedersen

...
08.09 | 14:43

Hejsa
Nej lyder ikke som en fra vores familie, desværre..👍🏻

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE