Siden sidst.........

NYHEDER

FEBRUAR 2017

JULI 2016

Ja, hvad er tiden så gået med siden sidst....
Noget af det kan ses på billedet..  Søndergårds Hazel
Denne skønhed blev født den 10 marts omkring kl 22.30...Aldrig har vi haft så hurtig en foling, fra alarmen lød og til føllet var ude gik der omkring 8 min....😮

Nå, men for at starte fra hvor vi sluttede sidst, så drillede ryggen mig jo stadig ( og gør det endnu), så det var jo begrænset hvad mine dage gik med...Kiropraktor og fysioterapeut har ihvertfald tjent kassen på mig i de her 2 år, men kan da selv køre bil og komme rundt, så det er da blevet bedre.
Julen fejrede vi jo her og også 2. juledag var i Årslev, så hyggeligt.  Spændende at se hvor længe alle kan vedblive at samles.  Nye familier kommer jo til, så på et tidspunkt er det jo nok slut med, at alle kan komme.  Vi nyder det sålænge det er muligt.
Efter en dejlig nytårsaften hos Jens og Jonna, var der jo marts måned at se frem til og pludselig kunne folingen og Hingstekåringen jo risikere at ramle sammen, men heldigvis gik alt op i en højere enhed.
I Maj måned fik vi lavet 300 bundter dejlig enghø og det var da heldigt, for juni og starten af juli er gået op i vand og alt det hø vi skulle have lavet her i sommer, bliver så lavet om til gødning istedet....
Nå, det går nok, har ca 1.000 bundter fra sidste år og der er meget græs i år, så de sulter ikke.
Vi har fået lov at købe den gamle legeplads i Årslev, så hestene har fået en stooor fold (i forhold til de andre), hvor der er meget græs, så de spiser ikke alverden af hø.
Jeg er kommet i praktik, med henblik på at se hvor meget jeg kan tåle at sidde på en kontorstol og det går sådan ok...Skal bare huske at holde pause..   Så må vi se hvordan det går...
Forresten så er Holly i fol igen og ca 7 april 2017, byder vi velkommen til et lille føl efter Romeo fra Ib Kirk...

SEPTEMBER 2015

Ved godt at det er en floskel, men hvor går sådan et år hurtigt.
Nu er det så Indian summer igen og solen skinner efter et stykke tid med meget regn.  Engstykket er ihvertfald så våd, at den ikke kan slås, for så får Gunnar vist ikke traktoren med hjem igen...
Og hvad er det sidste halve år så gået med....?

Hollywood er i fol........Jaah, årets bedste nyhed, ihvertfald herhjemme.   I år blev hun det så i første hug og det betyder så, at vi faktisk får føl i begyndelsen af Marts, om alt går vel...
Det er godtnok tidligt, men ude af vores hænder og vi er bare glade for at hun er i fol, såååå det.....
Ellers handler ihvertfald mit liv om, at min ryg stadig gør knuder og jeg går stadig til kiropraktor og fysioterapeut.  Det var ellers så godt i maj og starten af juni, da gik jeg til genoptræning hos Sundhedshuset og var i klar bedring, men lavede så et eller andet og så startede vi igen forfra og nu er det tåleligt men kan stadig ikke sidde på en kontorstol en hel dag og det er jo det som er planen...


Nå, men er jo stadig jubeloptimist, så det bliver vel bedre. 
Vi fik i starten af Gunnars ferie lavet hø, og det er fantastisk hø og meget af det.  Faktisk har vi noget oplagret hos GB, fordi at der ikke er plads i laden.....Luksusproblem....
Men de 2 Gunnar'er nød at de igen var 2 og så hjalp drengene med at få det ind....
Ferie blev der jo ikke meget af både pga hø og af, at jeg ikke kunne holde ud at sidde for meget, men et par dage i Sverige kom vi da afsted til sammen med Helle og Karsten.   Dejligt at komme lidt hjemmefra....
Jamen der sker jo ikke så meget, heldigvis kan jeg jo godt lide at læse og se tv......
Jacob er flyttet sammen med Mette i hendes lejlighed og de hygger sig, bare så dejligt....
Martin er gået ind i sidste år på Universitet og er bachelor til sommer (så venter der bare 2 år mere til han er kandidat), men det går jo hurtigt....Og Christina er stadig hos Jensen...

 


 


 


 

 


 

 

APRIL 2015

Jeps, så er vi i påsken og jeg faldt lige over computeren..🤩
Jeg går stadig herhjemme og går lange ture, det skulle være godt at bevæge sig, har jeg hørt, så det må jeg jo så hellere...
Har jo været i Silkeborg på rygafd. 2 gange og til sidst blev de enige om at diskusprolapsen var svundet en anelse, så operation blev der ikke noget af.  Nu har jeg så været i Sundhedshuset i Randers og skal på noget ryg-genoptrænings-kursus med start i begyndelsen af Maj.  Det skal nok blive godt.  Kan jo godt sidde på en stol nu, bare det ikke er for længe af gangen.
Men at begynde at finde job, det varer jo nok desværre lidt tid endnu.  Det er nok ikke den bedste begyndelse at starte med at sige, at jeg ikke kan sidde der en hel dag..😉


Ellers har det jo været en grøn vinter, sne har der ikke været meget af og nu er lærken kommet tilbage og vipstjerten er på plads på brændestablerne så nu er der forår i luften.
Vi var så heldige at få den dejligste julegave af mine forældre, så nu kan vi se frem til en Rhodos tur på et tidspunkt, sammen med hele familien....Dejlig gave og alle glæder sig.
Hestene har det godt, Holly er på Blue Hors pt og vi venter på at hun skal hjem, så må vi se om det har båret frugt i år..
Har gået med overvejelser om Dodo evt skulle i fol også, meeeen....
Der blev jo kåret en hingst efter Dancing Hit og han er bare så fiiiin....nu må vi se..
Gunnar og Gunnar Bach har sat kartofler og ordnet træ, så næste projekt bliver så høet, men der er da et stykke tid til endnu...😉 


 


 


 

 


 


 

 

OKTOBER 2010

Ja, nu har vi den 4. oktober 2010 og solen skinner, men det er koldt.  Det blæser og træerne er ved at tabe bladene.
Christina og Martin er lige rejst 14 dage til Tunesien og er vel ankommet til sol og varme.
Jacob har været 14 dage på Rhodos og haft en fantastik tur og i november er det så vores tur.  En tur til Ægypten venter og vi glæder os.

NOVEMBER 2010

Så er vi snart ved slutningen af November.
I overmorgen har vi første søndag i Advent og iflg mit yngste barn, betyder det at julepynten skal findes frem.  Gad vide om hun kommer hjem og gør det i år, nu hvor hun er flyttet hjemmefra???😉

Gunnar og jeg har, sammen med Helle og Karsten, været en tur i Ægypten.  Vi var på det sædvanlige dejlige hotel, Makadi Palace.  Kan kun anbefales.  Især hvis man bare vil ned og have varmen, luksusen o.s.v.
Imens tog Jacob sig af bedriften herhjemme, det var dejligt at tænke på.

Sneen er også kommet til Årslev og som det ser ud lige nu, så bliver der meget af den.  Lad os håbe, at den bliver liggende indtil jul.


Vores hund, Emmy, var lige pludselig syg i sidste uge.  Hun kastede op konstant og til sidst var det store mængder af blod, så vi måtte lige en tur til dyrlægen.
Hun mente at, efter at have taget diverse blodprøver, at Emmy havde reddet sig en voldsom infektion i tarmen/maven.
Heldigvis ser hun ud til at være ovenpå igen, katten bliver ihvertfald jagtet igen og dens mad stjålet, sååå.

DECEMBER 2010

Tænk, så er vi også ved at være ude af December.  Tiden flyver bare afsted.
Nu er det snart jul og den giver ikke mange fridage i år - godt man har sin mandagsfri 

Christina kom heldigvis hjem og pyntede op, det var dejligt.  Nu ved vi så bare ikke hvem der pynter juletræet???  Det plejer at være hende og Gunnar i fællesskab - måske det bliver mig der hænger på den..

Hestene er vilde med sneen - dog er det lidt for farligt med vores mark udenfor stalden.  Den ligner sådan et bedre koralrev og er for risikabel at lukke dem ud på.  Ved oppe fra arbejde, at der desværre dør mange heste pt. pga et brækket ben og det vil vi ikke risikere.

Juleaften bliver vi 10 mennesker som sædvanlig.  Sådan har det været i mange år og er efterhånden en tradition.

Nytårsaften skal vi op til Thy, for at fejre nytårsaften hos vore venner Birger og Bente.  Det bliver hyggeligt - bare nu vejret holder.


Alle ønskes hermed en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

JANUAR 2011

Ja, så røg Januar også. 

Et nyt år er begyndt og forhåbentlig et lige så godt år som 2010.  Min lillebror bliver 50 i år, vi skal 1 uge til Rhodos, Desirée skal til kåring og forhåbentlig får vi endelig Dodo i fol.

Så det kan kun blive godt  😀

Januar var som sædvanlig en lang måned - er den ikke altid det?  Min Januar startede med influenza, der var begyndt lige inden nytårsaften, så jeg lå alene herhjemme sammen med hund, kat og heste.  Gunnar var i Thy sammen med alle vennerne og de havde en dejlig aften. 
Men er det nu nødvendigt med alt det fyrværkeri???  Alle dyr ryger jo rundt og er bange!!
Nå, men ellers en forholdsvis rolig måned - vi kom af med den gamle Opel Vectra - Gunnar græd godtnok lid 😉  men væk skulle den.  Istedet har vi fået en ny (gammel) Peugeot og det er en dejlig bil.

Dawson er stadig ikke solgt, men nu må det da snart komme.  Forår, sol osv
Hestene er lidt trætte af det her frost, det er lidt for farligt at lukke dem ud på, så de opholder sig mest i stalden.  Dog går de løst på staldgangen og hygger sig.
Nu kommer så Februar og snart melder Hingstekåringen i Herning sig med nye oplevelser.

FEBRUAR 2011

Godt begyndt på Marts, ser vi så lige tilbage på Februar.

Det er jo en kort måned og der er da heller ikke sket alverden.  Vi skulle lige have en slat sne mere midt i måneden, men med al den sol der er pt, er den snart helt væk.

Gunnar har fået ordnet træ her i Februar.  Så nu er gårdspladsen fyldt op med det dejligste bøgetræ i kasser - klar til at tørre og senere til at blive kørt ind i laden.
Så nu er han allerede begyndt at tænke på traktor - eng - hø osv.  Man må jo være fremsynet  😉

Jeg er ved at tænke på hingstevalg og om, hvem af damerne der skal i fol.  Tror nu at det bliver Dodo, da jeg syntes at Desirée måske lige skal have 1 år mere at vokse i.  Hun er pt lige så stor som sin mor og hvis hun ikke vokser i løbet af de næste par måneder, så får hun 1 år mere at have det sjovt i.

Hvilken hingst vi så skal bruge - ja, det er næste problem.  Nu tager jeg til Hingstekåring i Herning og så må vi se, om der dukker noget spændende op.

MARTS /APRIL / MAJ 2011

Ja, igen gik der atter en måned eller rettere 2 ½ måned. 
Vi er nu godt inde i Maj og solen skinner og der er godt vejr.  Dodo har nu været i brunst ihvertfald 2 gange og nu skal hun altså afsted.

Imorgen bliver hun kørt over til Jørgen Steen og til ERA Dancing Hit.  Så må vi se om han kan få hende i fol.  Det plejer at lykkes godt nok, men hun har jo været besværlig de sidste par år.

Vi drager selv snart til Rhodos (forsinket sølvbryllupsrejse) sponseret af mine forældre.  Tak for det.
Vores gode venner, Helle og Karsten, tager med, så det bliver som sædvanligt hyggeligt. 😀

Jacob tager sig så af bedriften og husholdningen, så alt er i de bedste hænder herhjemme.

I Marts måned blev min lillebror Hanse, 50 år,  Stor dag - meget hyggeligt åbent hus på adressen.  Efter han har været meget syg, må man jo sige at det var dejligt at han kunne fejres.

Her i Maj går vi desværre glip af 2 konfirmationer, men mon ikke at de klarer sig uden os.  Stort tillykke til henholdsvis Toke og Marcus.
Også Jacob´s 25 års fødselsdag går vi glip af - håber at Christina og Martin fejrer ham.

Senere følger dyrskue på Gl Estrup.  Og så er Maj vist ved at være ovre.

JUNI 2011

Lige et billede fra vores dejlige tur til Rhodos, sammen med vore gode venner Karsten og Helle.  Det er udsigten fra vores værelse man ser.  Bare dejligt 😀

Ikke sidste gang vi har været der- og det er også vores familie hotel.  Mine forældre har lige været der og til August tager Jacob, samt min bror og svigerinde også derned.  Aura Beach på Rhodos - kan anbefales.

Ellers er juni (også maj) gået med at få Dodo i fol.  Heldigvis lød beskeden ovre fra Højagergård, at hun er i fol og skal have føl engang i april 2012.  Vores tak til Jørgen Steen kan vist ikke gøres stor nok.  Han kan bare noget, som ihvertfald vi ikke har kunnet få andre steder.  Det er nu 3 siden, at vi sidst har fået et føl her på gården og vi har ellers prøvet.  Men alt det er glemt nu og så ser vi frem til næste år, hvor et føl efter Dancing Hit, gerne skulle komme til verden.

Til efteråret skal vi hente et lille shetlands hingsteføl, som Gunnar fik i fødselsdagsgave af Jacob og Christina.  Han hedder Badut og skal delvis fungere som selskabshest og ellers være hyggehest..😉

Ellers er der nu ikke sket det store her på Søndergård - det første (lille) læs hø er kørt ind og nu driller vejret bare.  De store læs bliver slået i dag (3.juli) og så må vi håbe det lykkes at få det ind i tør tilstand.....JULI 2011

Det er da ufatteligt hvor hurtigt sådan en sommer kan gå.  I år blev ferien ikke så lang, Gunnar havde kun 14 dages ferie og så tog jeg også et par ekstra dage på Daka. 
Vi var først nede på Rømø - dels for at slappe af et par dage og dels for at se til Dawson.  Helle og Karsten var med og mændene hyggede sig så med at ordne stald på rideskolen og Helle og jeg tog på shopping tur til Tyskland 😉

Da vi kom hjem, var der lige en indkørsel hos mormor og morfar der skulle lægges, men så havde vi også fri den sidste uge.  Nu var vejret jo ikke ligefrem solbade vejr, men vi slappede da af.

Så ikke det store her på gården.  Der sker lidt mere i August,  så resten må vente.

OKTOBER 2011


Er ked af at indrømme, at tiden går for hurtigt.  Så er vi allerede inde i Oktober og efteråret har meldt sin ankomst.  Bladene falder af træerne og luften er blevet køligere.  Dog er det først nu, omkring den 8. oktober, at  jeg har fundet strømper frem.  Der har været det skønneste vejr og tro det eller ej - de 2 Gunnar'er lavede ca 220 baller enghø i den første weekend i Oktober!!!!

Det er vist ikke sket før og de var da også noget kry, begge to.  Men så er der hø i laden til næste år nu, og halm er der også nok af, så mon ikke det går. 
Nu har vi jo godtnok fået hingst i stalden - Badut - er ankommet og han er bare sød.  Han er mørkebrun, måske sort (det vil tiden vise) og han blev taget under kærlig behandling af stedets to sorte damer, men så rendte man bare under hegnet - ind på en af de andre marker - og så måtte de jo se langt efter ham.  Dum er han ikke.
Nå, men efter ca 1½ dag, så forbarmede Dodo sig og tog ham under sine vinger og så var der igen ro i stalden.  Dog har han vist sine evner, da Desirée jo så blev hestegal allerede på trediedagen han var hos os.  Så forhåbentlig bliver det nemmere at se fremover, når gårdens sorte damer er hestegale.

Og ellers.....Jacob og Line har været en tur på Rhodos, sammen med familien fra Gernersvej i Viby og havde en dejlig tur.  Christina og Martin har været på Kreta og havde også en skøn tur.
Gunnar har høstet en del drueagurker og også fået dem syltet, så der er vist også til hele vinterhalvåret.

Dodo er konstateret drægtig og skal fole omkring 23 april 2012.  Det bliver spændende.......    
Dawson er flyttet over til Hans Jørgen Hoeck på Hesselhøj Ridecenter, da Michael har fået arbejde der.  Han er også blevet opereret for en lille mus i det ene bagben og det er gået helt efter planen.  Han er nu helt frisk og er påbegyndt ridning igen.
Forhåbentlig bliver han så snart solgt  😀

NOVEMBER 2011

Så rendte November også afsted i fuld fart og vi er nu i starten af December.  Butikkerne har allerde været i gang i lang tid med juleting, - man fatter ikke at de behøver at starte i Oktober, men der skal jo sælges noget.
Her på gården er der ikke sket så meget, tiden går jo og jeg sidder her og er, som sædvanlig, bagud med at pynte op.  Men vi når det nok, alligevel  😀
Gunnar og Gunnar har fældet træer her i November og nu er de i fuld gang med at kløve det og få det lagt i orden på paller.  Så vidt vides giver det varmen 2 gange!!! 
Ude hos hestene går det godt, Dodo er ved at bule ud.  Forhåbentlig med et lille hoppeføl, men bare det går efter planen, så er det vel egentlig ligegyldigt hvilken køn det er.  Desirée udarter sig fint, blot syntes jeg ikke at hun vokser nok  -  øv, men der er der trods alt nogle måneder til hun må ned til Michael, så vi håber stadig at hun vokser nogle cm.
Badut har det fint - han har endelig lært, at man ikke render rundt på andre menneskers marker og at man bliver hos de andre heste.  Han er en sød lille en og umådelig tillidsfuld.

Idag blæser, stormer og regnder det, men forhåbentlig kommer sneen inden juleaften.
  Vi skal som sædvanlig være her og hygge os med resten af familien, og 2.juledag bliver også holdt her, så måske er det meget godt at man skal på arbejde 3.juledag  😉

DECEMBER 2011

Yes, så er julen overstået...og et rigtigt glædeligt nytår skal lyde her fra Årslev.  Jeg var så uheldig at rende ind i noget pande- og kæbehulebetændelse, fra sådan ca lillejuleaften og så til og med dagen før nytårsaften.  Det var rigtigt "hyggeligt", at ligge der mens resten af familien hyggede sig.  Nå, men jeg overlevede da og nu er alt så igen normalt.

Nu er det så blevet 6. januar 2012 og hvad gik December så med:  Jo, vi havde travlt på arbejde, det regnede og stormede rigtig meget her i Randers og pyntet op til jul fik da også.  Småkagerne sørgede henholdsvis mormor og Christina for og tante Conny kom med konfekt, så det var ligesom det plejer her på Søndergård.

Dodo er ved at lægge lidt mave til, men jeg syntes nu ikke at hun vokser enormt...men det kommer vel.  I mine drømme er Desirée ved at vokse lidt i højden, så måske bliver hun bare lidt højere.  Badut er ved at være fræk - måske man skulle opdrage lidt på ham.   Dawson er stadig ikke solgt, men er nu ved at være i form, så forhåbentlig....

Her i Januar håber vi (jeg) på lidt sne og frostvejr - det er nu det rareste at køre på vejene i, frem for isglatte veje, som ikke er til at se.  Første weekend er der forbesigtigelse på Vilhelmsborg, så er der generalforsamling i Region 5 og pludselig er vi så i Februar og så snakkes vi ved igen...😉

JANUAR / FEBRUAR 2012

Det er da ufatteligt, så hurtigt en og to måneder flyver afsted.  Imorgen er det 1. marts og der er kun 10 dage til, at turen igen går til Hingstekåring i Herning.  Det bliver spændende at se om der er nogle gode emner::

Ja, så kom der endelig noget sne og Badut havde sin sne "debut".  Vi havde ikke turdet lukke hestene ud på folden, da den faktisk var livsfarlig, ihvertfald for hesteben.  Men da der lå ca 10 cm sne, fik vi dem da ned på en af foldene og begge de sorte damer elsker det.  De spurtede rundt og hyggede sig, hvorimod Badut bare stod og kiggede underligt på det der hvide noget, der pludselig lå på jorden.
Men pludselig tog fanden ved ham og så gik den vilde jagt, under hegnet, ind til damerne og så blev der ellers jagtet rundt, men de havde det sjovt.
Dejligt at kigge på  😀

Dodo's mave er så endelig ved at blive til noget.  Nu kan vi pludselig se, at den buler ud og at der er action derinde.  Hun tager altså også tingene i et lidt mere adstadigt tempo i øjeblikket.
Det lille nye føl, mistede jo desværre sin far for nyligt, Dancing Hit brækkede desværre benet og blev aflivet.  Nu bliver det jo spændende at se, hvad der kommer ud af Dodo's mave.  Om det er et hoppe- eller hingsteføl er egentligt ligegyldigt, bare alt går godt.

MARTS - APRIL - MAJ - JUNI

Utroligt hvor hurtigt sådan et forår kan gå...Nu er det, iflg kalenderen, sommer, dog med en del regn.

Vi var jo så til Hingstekåring, hvor vores føls far ERA Dancing Hit fik tilkendt guldmedalje og godkendelse som avlshingst.  Det er jo trist, at han ikke er her mere, men for vores føl måske godt - kan være at det er nemmere at sælge...?

Ellers var der ikke rigtig nogle hingste der faldt i smag, men vi har også besluttet at Desirée først skal kåres inden hun evt sættes i fol og Dodo skal ikke have føl igen.  Jo, hvis Dancing Hit havde levet, sååå..

I Marts var vi også til 75 års fødselsdag hos vores dejlige nabo Gunnar Bach.   Ham og Gunnar har mange herlige timer sammen og der er altid hyggeligt hos ham og Marie.  Dejlig fest i forsamlingshuset.

I April var største begivenhed vist, at Jacob og jeg var i Randers Hallen for at se "Lord of the Dance".  Fantastisk show og god musik.  Vi hyggede os ihvertfald.

Aptil var også måneden hvor jeg fik besked om, at jeg var fyret senest 1. januar 2013.  4 stk blev fyret, grundet at kontoret i Randers flyttes til Løsning og så langt har jeg ikke lyst til at køre hver dag.  For gammel, jah, måske men sådan er det nu....Jeg skal nok finde noget nyt  😉

Den 23 april havde Dodo "termin", men sådan skulle det ikke gå.  Først den 3 maj ville Dancing Don ud for at se dagens lys...så lang tid har vi aldrig ventet før og var der en som var ved at gå ud af sit gode skind...De andre gange har damen folet næsten på klokkeslet, så det var meget underligt.

Men ud kom han da - gråsort og med de længste ben jeg har set på nogen af vores føl.  Det tog også et par dage inden at de var rullet helt ud men nu er han bare fin...Det næste var så navnet, men det endte altså med Dancing Don, efter henholdsvis sin far og farfar.  Og som Gunnar Bach siger; Så er der igen en Don i Årslev...Han avlede jo for nogle år siden hingsten Don efter Donnergraf (som også Dodo er efter).

I Maj skulle Nete, Helle, Christina og jeg så igen en tur til London.  Pengene var sparet sammen af tøserne til at købe ny Mulberry taske, så spændingen var stor.  Taskerne blev købt og vi havde en hyggelig tur.
Badut er blevet kastreret...Han var efterhånden ved at tro, at han herskede enerådigt i stalden, både over hopper og også os andre, så det måtte have en ende.  Og sikken en nem lille pony vi har fået..😀

Desirée er rejst ned til Michael og Tenna i Rødekro, for at blive redet til og trænet til hoppekåring 18 august på Vilhelmsborg.  Det lyder til, at vi får en noget mere opdraget hoppe hjem igen.  Hun vil vist også gerne bestemme....

JUNI - JULI - AUGUST 2012

Midt i Juni måned flyttede Jacob så igen.  Også denne gang til Vorup, hvor han har fået en dejlig 2½ værelses lejlighed - dog på 3 sal - hvorfor de unge absolut skal bo øverst oppe, fatter jeg så ikke!!! 😎

Samtidig fik jeg en meget træls virus, hvor jeg hostede og prustede i 14 dage  -  det har jeg aldrig prøvet før, så følte mig meget syg...  men flyttet fik vi da Jacob og nu er her igen meget stille men også dejligt.
  Snart stod ferien for døren og da det regnede det meste af Juni blev der ikke lavet hø, men de to Gunnar'er tog chancen og slog det i uge 28  -  det fortrød de måske, for aldrig er høet blevet vendt så mange gange og først mandag i uge 30 blev der så godt vejr, at det blev tørt og kørt ind.  Uden dog for meget skade, så også i år har vi godt hø til vinteren.  Så eftersom ferien blev brugt til hø, kom vi ikke mange steder...En enkelt dag til Flensburg og til Rødekro for at besøge Desirée blev det til men det er OK.

Nu afventer vi så bare 25 august hvor Desirée skal til sadelkåring i Middelfart.  Bliver spændende, men vi sætter ikke næsen for højt...hun er altså bare ikke ret stor. 🤭

Af gode nyheder kan nævnes, at Dawson endelig er blevet solgt og heldigvis til et sted hvor han vil få det godt og blive brugt til dressur.  Helle i Løjt har købt ham og det er bare dejligt.
Også Dancing Don er solgt....Han skal op til Line i Hjørring, for at blive fremtidig dressurhest for hende.  Det kan ikke være bedre, for Line kender vi...Hun købte i sin tid Fighter, som var vores første føl.

SEPTEMBER 2012

Det vildeste der skulle ske i September, var turen til Rhodos.

Min far fylder 80 år i Oktober og han og mor havde inviteret revl og krat derned, istedet for at holde stor fødselsdagsfest.  Vi var 11 mennesker der den 9 september stod klar i Billund Lufthavn, med kurs mod Aura Beach på Rhodos.

Det er ved at være vores stamhotel dernede og med alt inclusive, 35 graders varme og fri bar, var det bare perfekt.

Vi havde en rigtig dejlig ferie og kom hjem godt solbrune.

Herhjemme havde huset opsyn af Gunnar Bach.  Han luftede hund, fodrede kat og passede alle heste.  Samtidig sad han og Marie hernede hver aften, "for det var Emmy jo vant til"..😉

Bedre naboer kan man da vist ikke have...

OKTOBER/NOVEMBER 2012

Den 7 oktober 2012 skulle vi til Eksteriørkåring på Trøstruplund Rideskole.  Desirée skulle til kåring og der var nogen spænding.   Vi havde ikke set hende i et par måneder og glædede os.  Selvfølgelig kunne hun kende sin "mor", det bildte jeg mig ihvertfald ind og hun vrinskede da også af mig, da jeg kaldte..😉

Til alt held gik det godt og hun blev kåret i DH med 8 i helhed.  Hvor var det bare godt...
Hun afviger kun med 1 karakter fra at være kåret nøjagtig som sin mor, så derfor er hun blevet solgt som dressurhest og vi går så og overvejer, hvad næste træk er....

Sidst i Oktober blev min far så 80 år og da vi jo havde været på Rhodos, istedet for at holde stor fest, skulle der jo ikke afholdes noget.   Men nærmeste familie var dog på Navigator på Marselisborg Havn til brunch, og det var som altid meget hyggeligt.

Her i November er der ikke de store ting - vi var på Graceland i anledning af min fødselsdag.  Det var en dejlig oplevelse  -  supergod mad og fin betjening.
I morgen 18 November bliver vores yngste barn, Christina, 24 år og den fejres her på gården med andesteg.
Utroligt hvad tiden bliver af....

Og snart er det juletid....

DECEMBER 2012 - JAN-FEB-MARTS 2013

😀Ja, nu er vi så nået temmelig langt hen på det nye år og tiden flyver bare...

Der har her den 07. april 2013, snart været vinter i 4 måneder og nu må det godt få en ende.  Jeg er ellers fan af snevejr og frost, meen det har trukket ud nu...

Desirée er rejst op til sin nye ejer, som er meget glad for hende.    Dancing Don rejste her i Marts op til sin nye ejer, Line, også i Nordjylland.  Han står på et sted tæt ved Desirée, så måske de løber ind i hinanden på et tidspunkt.

Så der er stille her på gården, men heldigvis syntes Dodo at det er OK med Badut som selskab.

Ellers er vist egentligt ikke sket så meget, jeg er på voldsom slankekur og har pt tabt 22 kg......og har stadig et stykke vej. 

Gunnar er færdig med at køre til Vejle, for at arbejde og skal nu kun til Århus.    Jacob har fået nyt arbejde hos Frode Laursen og glad for det og Christina er stadig hos Jensens Bøfhus.

Hende og jeg tager sidst i Maj en tur til London (igen) og det bliver så vist den ferie i år,

Vi har nemlig købt en ny avlshoppe, Hollywood.   Hun er 12 år, RDH og er efter mit store idol, Don Schufro med Romancier som morfar.  Så kan det vist ikke blive bedre.  Hun kommer dog først til gården engang til efteråret, da det føl  som hun venter, skal forblive i nuværende ejers navn.  Hun er en stor mørkebrun hoppe med blis og sokker og er bare dejlig.

Hun venter føl efter Don Olymbrio og har også et fra sidste år.  Men tror dog at vi anden hingst til hende.....nu må vi se.

Hvad skal Dodo så....Ja, hun skal bare gå og være den dejlige hest som hun nu er og bare hygge sig resten af hendes liv...😀

APRIL 2013 - FEBRUAR 2014

Hvor sørgeligt, at jeg er så sløv til at få opdateret disse sider...

Sidst endte vist med, at Christina og jeg var i London hvor vi talte med en pige, som har en Make-up artist skole, hvor Christina var interesseret i, at begynde til efteråret.  Hun var fantastisk sød, så Christina blev optaget pr 1 oktober.  Der var ingen særlig sommerferie, der skulle jo laves hø, hvad er meget vigtigt og så besluttede vi os også for at købe en ny avlshoppe.  Vi var kun ude at se på 2 hopper - en efter Don Schufro og en efter Rubinstein.  Begge var skønne hopper, men desværre var Rubinstein hoppen en anelse for tung, til at man kunne bruge Don Schufro på hende og enten skulle vi have en efter ham eller også en hvor man kunne bruge ham.  Derefter var valget ikke svært og det er en fantastisk dejlig hoppe der er kommet hjem i stalden.  Hun er RDH hoppe og er super godt gående, men desværre har hun forstrukket et eller andet i det ene bagben (hun er ikke halt) så hvis man ville øge på hende i trav, ville hun være en anelse halt.
Det har dog ikke noget at sige i det daglige og vi har nu set 2 afkom efter hende, begge med Don Olymbrio som far, og det er super gode afkom.  Han er dog ikke lige min smag, så vi prøver med noget andet i år.
Hun kom så her hjem i December, da føllet var afvænnet.

Ellers sagde vi sidste sommer farvel til Michael og Tenna, som havde fået job i Sydkorea.  De har dog været hjemme i julen og de har det begge fantastisk dejligt derovre, så det er skønt.

Jacob kører stadig som chauffør ved Frode Laursen og er glad for det og for sin lejlighed i Randers.....

I Oktober fulgte Martin og jeg så Christina til London, også for at finde en lejlighed/værelse til hende.  Det har så vist sig at være stort set umuligt, men heldigvis fandt vi et godt hostel, hvor hun stadig bor og har fået et lille job i recptionen.  Hun er meget glad for at bo der og har også jobs som make-up artist indimellem.   Gad vide hvornår hun vender næsen hjem...?

Først i December tog Jacob og jeg så en tur til London igen, (dejlig by).  Vi havde julegaver med derover og så var vi ellers rundt i hele byen og så seværdigheder samt Oxford Street op til flere gange...
Tror at Jacob mente, at der var alt for mange butikker i den bydel...   Nå, vi fik da shoppet lidt også og så forlod vi Christina, dog vel vidende at Martin tog derover for at fejre jul og nytår med hende.

Det var vist overskrifterne for 2013 og her pr 1 februar er jeg så blevet fyret samt fritstillet, sammen med en anden kollega og flere følger....
Indtil videre føles det som ferie, men det bliver det jo nok ikke ved med...

MARTS - JUNI 2014

...Og så er vi i juni...

Tiden jo nærmest flyver, når man er i godt selskab, er det ikke sådan at man siger...?   Ja, de sidste måneder har jeg jo kun været i mit eget selskab og så bl.a kiropraktorens..😠
Det der med mit eget selskab, det er fint nok, men det andet....Først havde jeg ondt i højre side af ryggen, det ordnede de hurtigt nok men pt har jeg ondt i iskiasnerven i venstre side og det trækker da godtnok ud...

Heldigt at jeg ikke også har et arbejde at passe......Nå, det løser sig nok..Her siden sidst har jeg jo været til Hingstekåring, været en tur i London, en tur på Sjælland med Helle og været derovre igen med Gunnar og set Cirkusrevyen.
Så oplevelser er der nok af...

Vores gode nabo Gunnar Bach er desværre blevet syg og har nu ligget på hospitalet i et par måneder (dog er der nu fremgang), så Gunnar har haft travlt med at passe urtehaven oppe hos GB samt også passe det herhjemme...og pga af min ryg (og rejserier) er jeg jo ikke til megen nytte.

Christina fik nok af London, savnede vist Martin, og er nu vendt hjem til Randers.  Så må vi jo se, hvad hun finder på...
Jacob passer sit gode job hos Frode Laursen og er glad for det.

Pt går vi og venter på, at det bliver høtid og det er vist det vigtigste nu.

JULI - DECEMBER. 2014

Selvom jeg skriver fra juli - december 2014, er vi nu i begyndelsen af januar 2015.
I starten af juli rejste jeg med Michael, Tenna og Linnea en tur til Sydkorea for at se hvordan de havde organiseret sig derovre.....Nej, det var nu egentlig bare for at kunne følge Linnea hjem til Danmark igen.  Michael og Tenna havde været hjemme til et dejligt bryllup for Nete og Christian (Michaels søster) og så skulle Linnea med hjem til Korea.
Det var virkelig en god oplevelse og nu kan jeg jo bedre følge med i hvad der sker derovre osv...       Jeg syntes jo, at der var megavarmt, men iflg bulletiner fra Danmark var der jo ligeså varmt herhjemme, så der var ingen medfølelse herfra.  Dog var luftfugtigheden noget større i Korea.

Kom godt hjem og bare 2 dage efter vandrede jeg rundt på gårdspladsen fra kl 4 om morgenen med store smerter i venstre ben.  Fik noget morfin af lægen som tog de værste smerter, så jeg kunne sove i det midste...Øv
Det døjede jeg så med stort set resten af året, med besøg hos kiropraktor, massage osv og til sidst blev jeg scannet og fik konstateret en stor diskusprolaps, der sidder og trykker på nogle nerverødder, deraf smerten...   Nu venter vi så på en tid på Silkeborg Sygehus, hvor jeg skal kigges på, mht evt operation...


Nå, nok om mig......Vi fik lavet super hø igen i år og GB fulgte med fra Ålborg Sygehus, heldigvis kom han hjem hen på eftersommeren og har det godt igen.  Her i juleferien har han hjulpet til i træfældningen og det er store fremskridt.

Hestene var igen i år en træls ting.....Hollywood var 4 gange på Blue Hors og 1 gang hos Bollerup, og blev heller ikke i år drægtig.....Øv øv øv.      Næste år bliver hun herhjemme og så prøver vi med dyrlægen.   Hun blev til sidst noget frustreret over at køre til Blue Hos og det skal hun ikke bydes endnu et år...!
Badut og Dodo går bare og hygger sig og blev lidt småfede, så dem holder vi godt øje med af samme grund...😉
Vi havde jo bestemt, at Dodo ikke skulle i fol mere, men nu blev der jo udtaget 2 hingste efter Dancing Hit og hvis de bliver kåret sååååå.....Dancing Don, som nu er knap 3 år er stadig hingst og har et fantastisk temperament.   Bliver spændende at se med tilridningen...

Eftersom jeg er sygemeldt, sker der jo ikke noget på jobfronten, men det var nu ikke sådan at jeg havde planlagt det....Ville jo gerne have været i arbejde igen...    Gunnar går stadig inde på den gamle Ceres grund i Århus og der er vist arbejde i et sykke tid endnu.    Jacob har fået nyt chaufførarbejde hos en vognmand i Lystrup og Christina har taget en HGS uddannelse i efteråret, med slutkarakter på 12......Superflot.


  

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 18:26

Ok....søger også en Vallak....men skal være rød med aftegn...

...
25.03 | 15:23

Hejsa,
Nej hun er ikke til salg, medmindre der bydes så meget, at jeg ikke kan sige nej...
Hun skulle gerne være vores næste avlshoppe

...
25.03 | 13:54

Hej kan se du har en plag til salg....der løber en rød på videoen også ...er den også til salg? Kh lisbeth Pedersen

...
08.09 | 14:43

Hejsa
Nej lyder ikke som en fra vores familie, desværre..👍🏻

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE