DANCING DON

DODO
Så er det lige før...
Hingst eller hoppe????
4 maj 2012
Verden er stor
Ude for første gang
Og tiden går..
Smukke Don

Den 3 maj 2012, var jeg ved at gå ud af mit gode skind - Dodo var gået ca 14 dage over den "fastsatte" tid og det har hun da aldrig gjort før.  Det er godtnok det tidligste føl hun har skullet have, meen alligvel....

Nå, men vi gik i seng og lige før man faldt helt hen, gik alarmen.  Der skulle så gå ca 40 min før hun valgte at lægge sig for at fole, men så gik det til gengæld stærkt.

Så vidt vi kunne se, var det et stort føl, men det var faktisk mest ben, så det ud til.  Sort (det ændrede sig ved tørring til musegrå), men sortbrun bliver han.   Og selvfølgelig en hingst, når man gerne ville have et hoppeføl, men pyt, dejlig er han..

Han var lidt skævbenet, det kræver sin mand med så lange ben, men det ved vi af erfaring, at det retter sig og idag er han rigtig fin. 

Fredag var St Bededag, så det var dejligt med en fridag og vejret var nogenlunde, så ud skulle man og heldigvis var han tilpas nysgerrig, så meget blev undersøgt den dag...

Idag er han ca 1 måned gammel og spurter rundt på marken, hopper opad sin mor og vil allerhelst kløes over det hele og snakkes med konstant, så han er et dejligt føl.

Imod mine principper behøvede han ikke at hedde noget ligesom sin far, ERA Dancing Hit, men af respekt for ham (og fordi at vi havde lidt problemer med at finde på et navn med D) - Ja, så kom han altså til at hedde Dancing efter sin far og Don efter sin farfar.  🙂

Måske ikke særlig originalt, men han danser afsted og er nok det bedste føl vi har haft her på gården.  Nu må vi jo se, han skal sælges og forhåbentlig til en dejlig dressurrytter, som vil uddanne ham engang med tiden.

 

DANCING DON ER NU SOLGT

06-09-2012
DANCING DON ER SOLGT
Pr 1. september 2012 har vi solgt Dancing Don.

Han er solgt til Line Friis i Hjørring som, når han når tilridningsalder, gerne skulle bruge ham som sin kommende dressur hest..

Vi er meget glade for, at det netop var Line som fik ham, da vi kender hende som en seriøs og dygtig rytter og vi ved at han vil blive behandlet godt.
Line købte også Fighter af os i tidernes morgen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 18:26

Ok....søger også en Vallak....men skal være rød med aftegn...

...
25.03 | 15:23

Hejsa,
Nej hun er ikke til salg, medmindre der bydes så meget, at jeg ikke kan sige nej...
Hun skulle gerne være vores næste avlshoppe

...
25.03 | 13:54

Hej kan se du har en plag til salg....der løber en rød på videoen også ...er den også til salg? Kh lisbeth Pedersen

...
08.09 | 14:43

Hejsa
Nej lyder ikke som en fra vores familie, desværre..👍🏻

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE